Articole Tipografia Ceconii
Ceconii dobândeşte certificate în sisteme de management
Preocupat permanent de îmbunătăţirea condiţiilor de muncă, precum şi asigurarea protecţiei mediului şi obţinerea lucrărilor de calitate, Ceconii SRL a reuşit să obţină, în anul 2011 atestate în Managementul calităţii, Managementul calităţii şi Managementul de mediu. De asemenea, Urmând tradiţia anilor precedenţi, a obţinut şi Diploma pt locul I în Topul Firmelor întocmit de Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Maramureş, la categoria Tipografii.
Ceconii începe ofensiva pe internet
Aşa cum v-a obişnuit înca de la început Tipografia Ceconii oferă cele mai bune preţuri la cele mai înalte standarde de calitate şi acum oferă posibilitatea agenţiilor partenere să comande rapid şi uşor tipîriturile de care au nevoie. Intră pe Ceconii.ro şi creează-ţi un cont de partener pentru a avea acces la preţuri speciale.
Interviu cu dl. Marian Graur directorul Tipografiei Ceconii
Dl. Marian Graur directorul Tipografiei Ceconii răspunde întrebărilor reporterilor Televiziunii Române în cadrul Jurnalului cu privire la efectele crizei financiare asupra activităţilor din domeniul tipografic şi de publicitate, a măsurilor luate în contextual economic actual şi a predispoziţiei clienţilor de a achiziţiona produse publicitare tipărite.
Locul I în Topul Firmelor pe anul 2009
Ca dovadă a profesionalismului, calităţii şi satisfacerii ireproşabile a nevoilor clienţilor Tipografia Ceconii a crescut susţinut de la an la an, asftel pentru a patra oară în anul 2009 Ceconii SRL obţine locul I în Topul Firmelor întocmit de Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Maramureş, la categoria Tipografii.